**Izvještaj sa skupštine stranke Naprijed BiH! Zavidovići**

Dana 27. juna 2024. godine u 18:00 sati, u prostorijama stranke Naprijed BiH! Zavidovići, održana je skupština na kojoj su prisustvovali članovi stranke i gosti. Skupština je protekla u pozitivnoj atmosferi, a glavna tema bila je izglasavanje nekoliko važnih stavki, uključujući listu vijeća, kadrovsku komisiju i radne timove stranke.

Sve predložene stavke su jednoglasno usvojene, što govori o jedinstvu i zajedničkoj viziji članova stranke.

Za predsjednika kadrovske komisije izabran je Jasmin Hasić, koji će zajedno sa svojim saradnicima raditi na jačanju kadrovskih kapaciteta stranke. Lejla Korić je izabrana za predsjednicu Foruma mladih stranke Naprijed BiH! Zavidovići, a Lejla Selimović za sekretaricu stranke. Džejlana Šušić će preuzeti ulogu IT menadžera, što će doprineti unapređenju digitalnih komunikacija i operacija stranke.

Prisutnima su se obratili Predsjednik Gradskog Vijeća Arnes Bjelić, Šef izbornog štaba Sead Salkičević, predsjednik kadrovske komisije Jasmin Hasić te koordinator izbornih štabova za regije Zavidovići i Maglaj Aziz Ćosić. Njihovi govori su bili inspirativni i fokusirani na buduće planove i projekte stranke.

Rad i napredak stranke Naprijed BiH! Zavidovići.