Poziv za povlačenje u korist Muamera Bandića? Umjesto toga, podržite već dokazanog načelnika NAPRIJED BIH! NEDŽADA KOLDŽU

Dugogodišnji načelnik Općine Novo Sarajevo, Nedžad Koldžo, odavno je dokazao svoj kapacitet i viziju u vođenju općine koja je, zahvaljujući njegovom radu, postala primjer urbanog razvoja i unapređenja kvaliteta života građana.

Iako su posljednjih dana političke stranke, uključujući SDA, SBiH, DF i NES, uputile javni poziv Koldži da se povuče iz predizborne utrke u korist Muamera Bandića, postavlja se pitanje – zašto bi općina odustala od čovjeka koji je godinama neumorno radio na njenom unapređenju?

Novo Sarajevo pod Koldžinom upravom: Progres ispred politike

Pod Koldžinom upravom, Novo Sarajevo je zabilježilo impresivan napredak, uključujući modernizaciju komunalne infrastrukture, unapređenje javnih usluga, izgradnju parkova, stambenih objekata i poboljšanje sigurnosti.

Dok su prethodnici često ostajali u sjeni neostvarenih obećanja i polovičnih projekata, Koldžo je kontinuirano ispunjavao očekivanja građana.

Dok neki kandidati nude obećanja, Koldžo nudi konkretne rezultate. Njegovi prethodnici nisu stigli ni okrečiti ono što je izgrađeno, dok on gradi budućnost. Građani Novog Sarajeva imaju priliku birati kontinuitet razvoja i sigurnu ruku koja je već dokazala da može voditi općinu kroz izazove modernog doba.

Zašto povući nekoga ko je korak ispred?

Poziv za povlačenje u korist Muamera Bandića dolazi kao politički manevr, ali postavlja se pitanje – da li je to u interesu građana?

Nedžad Koldžo je kroz godine pokazao da njegove odluke nisu diktirane politikom, već stvarnim potrebama Novog Sarajeva. On je u izgradnji i unapređenju Novog Sarajeva već korak ispred drugih, sa projektima koji traju, kao i vizijom koja je jasno utemeljena na stvarnom razvoju.

Umjesto da pozivaju Koldžu da se povuče, bilo bi mudro da ga podrže, jer se podržava ono što je već dokazano kao uspješno.

NAPRIJED BIH! NAPRIJED NOVO SARAJEVO! NAPRIJED DOMAĆINSKI NAČELNIK NEDŽAD KOLDŽO!