1. Elvis Mehmedović

Kao kandidat stranke Naprijed! Doboj Jug, obraćam vam se s ponosom i dubokom odgovornošću prema našoj zajednici. Rođen sam 24.09.1985. godine u Doboju, a svoje obrazovanje započeo sam u Matuzićima i Tešnju, gdje sam stekao zvanje elektrotehničara energetike. Trenutno sam apsolvent na Fakultetu za menadžment na Internacionalnom univerzitetu u Brčkom, gdje dodatno razvijam svoja znanja i vještine s ciljem doprinosa razvoju naše općine.

Imam 19 godina iskustva u menadžmentu prodaje, tokom kojih sam usavršavao svoje vještine i stekao široko znanje u poslovanju. Oženjen sam i otac dvojici sinova, koji su moji najveći motivatori za rad i zalaganje za bolju budućnost zajednice.

Kao sportski radnik i član Upravnog odbora omladinskog pogona NK TOŠK Tešanj, aktivno učestvujem u radu na poboljšanju uslova za razvoj sporta i zdravih stilova života naših mladih. Također, moj angažman obuhvata članstvo u različitim udruženjima koja su usmjerena na socijalne i društveno korisne aktivnosti, jer vjerujem da zajedničkim radom možemo postići mnogo više.

Aktuelni sam vijećnik u Općinskom vijeću Doboj Jug za mandat 2020-2024, gdje sam bio pokretač nekoliko značajnih projekata. Posebno bih izdvojio projekat izgradnje terena s umjetnom travom u Matuzićima, koji je od velike važnosti za lokalnu zajednicu i okolne općine. Ovaj projekat pokazuje kako se vizija može pretvoriti u stvarnost, donoseći koristi mnogim građanima. No, ovo nije samo o meni, već o našoj zajednici i budućnosti naše djece.

Kao jedan od osnivača stranke Naprijed! u Doboj Jugu, obnašam funkciju potpredsjednika Općinskog vijeća Naprijed! Doboj Jug i predsjednika Kadrovske komisije. Naš cilj je da mladi preuzmu liderstvo u kreiranju politika općine. S prosjekom članova od 35 godina, okupljamo radno aktivne i ostvarene profesionalce posvećene boljoj budućnosti naše općine.

Naša misija je da se borimo za temeljne vrijednosti pravde, jednakosti, izvanrednosti, posvećenosti i prosperiteta. Vjerujemo da ovaj pokret može pružiti nova rješenja i nove perspektive za izazove s kojima se suočava naše društvo. Naš cilj je proširiti tim ljudi koji dijele zajedničke vrijednosti i viziju kada je u pitanju sudbina naše lokalne zajednice i naše Domovine Bosne i Hercegovine.

Pozivam vas da nam date podršku, jer samo zajedno možemo napraviti promjene koje su nam potrebne. Zajedno možemo izgraditi općinu Doboj Jug u kojoj ćemo se svi ponositi, a Doboj Jug kao sredina će se ponositi s nama kao pojedincima.

Odlučno Naprijed za bolji, snažniji i ljepši Doboj Jug!