Saga Željkinih želja 2 dio: Bijes i propaganda režima Dodikove televizije

Bijesni ispadi laži i propagande režimske Dodikove televizije, možda i ne bi trebali biti povod za reakciju, da se iza izmišljenih konstrukcija i neistina ne krije lista za odstrel i opasno sataniziranje ne samo pokreta Naprijed i mene lično nego i svih odbrambenih tekovina Bosne i Hercegovine.

Dodikov totalitarni i kriminogeni režim očito neće prestati zloupotrebljavajuci javne resurse atakovati na svakog ko se ne stidi svoje uloge u odbrani Bosne i Hercegovine, ali na sve one koji rade za i u interesu države sve dok mu međunarodna zajednica i vladajuće strukture to budu dopuštale.
Panika koja je zahvatila strukturu sa USA crne liste u manjem BH entitetu se pokusava umanjiti preko javnog RTRS servisa koji je u potpunoj funkciji upravo obilježenih osoba.

Agresivna medijska propaganda po nalogu osobe koja se nalazi u Predsjednistvu BiH samo su potvrda panike u antibosanskim redovima i jasan dokaz sve veće snage i utjecaja pokreta Naprijed, koji svaki dan na svaki pedalj naše države donosi sve više Bosne i Hercegovine!

Mi smo ponosni BH građani i ne bojimo se vaše propagande!

Politička “perestrojka” tek predstoji!

https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/cvijanovic-pogodena-mehmedovicevim-komentarom-blizak-je-sa-mudzahedinima-kako-nije-na-crnoj-listi-942731?fbclid=IwAR23tPY6TVz9_v0PV5RHeLBehJHtMvjrtDXUfMECjJXfqUyqRL7DPqfJtMY

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
LinkedIn
Print

PRIDRUŽITE NAM SE!