𝐙𝐚𝐮𝐬𝐭𝐚𝐯𝐢𝐦𝐨 𝐧𝐚𝐬𝐢𝐥𝐣𝐞 𝐳𝐚𝐣𝐞𝐝𝐧𝐨!✋Umjesto nasilja, trebamo ljubav, toleranciju i poštivanje ljudskog integriteta.

Dragi prijatelji,

S velikom tugom i zabrinutošću svjedočimo sve većem porastu nasilja u našem društvu.

Ali, vjerujemo da zajedno možemo donijeti promjene i stvoriti sigurniji svijet za sve nas, kroz različite inicijative i projekte. Umjesto nasilja, trebamo ljubav, toleranciju i poštivanje ljudskog integriteta. Zajedno možemo postići promjene i izgraditi društvo koje se temelji na ovim vrijednostima.

Pozivamo vas da nam se pridružite u ovoj važnoj misiji.

Evo nekoliko načina kako možete pomoći:

1. *Širite svijest:* Podijelite informacije o uzrocima i posljedicama nasilja na društvenim mrežama. Obrazujte svoje prijatelje i obitelj.

2. *Podržite žrtve:* Budite podrška onima koji su doživjeli nasilje. Slušajte ih, vjerujte im i uputite ih na stručnu pomoć.

3. *Uključite se u lokalne inicijative:* Pridružite se lokalnim organizacijama koje rade na prevenciji nasilja. Vaš angažman može napraviti veliku razliku.

4. *Educirajte se:* Sudjelujte u radionicama i seminarima o nenasilnoj komunikaciji i rješavanju sukoba.

5. *Zagovarajte promjene:* Aktivno sudjelujte u promicanju zakonskih i društvenih promjena koje će doprinijeti smanjenju nasilja. Naša zajednica je jaka i može se ujediniti u borbi protiv nasilja. Svaka akcija, koliko god mala, može pridonijeti velikoj promjeni. Zajedno možemo stvoriti sigurnije okruženje za sve.

Inzira Ćorić

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
LinkedIn
Print

PRIDRUŽITE NAM SE!